Dvojne točke za Best Western člane

Dvojne točke za Best Western člane

 

 

 

Best Western Rewards promocija z dvojnimi točkami nagrajuje vse člane verige vse do 8.maja 2022.

 

Posebnosti:

  • Trajanje promocije: 7. februar - 8. maj, 2022
  • Nagrada: dvojne točke za največ 5 bivanj
  • Veljavno za vsa bivanja v BW hotelih: Austrija, Hrvaška, Češka, Nemčija, Madžarska, Liechtenstein, Luksemburg, Slovaška, Slovenija in Švica
  • Sodelujejo lahko vsi člani Best Western Rewards. Registracijo za promocijo je potrebno urediti pred odjavo iz hotela. Član BW lahko to stori sam v svojem profilu.

 

Z vami želimo delimo enkratno novico, saj so naši najbolj zvesti gostje glasovali:

Best Western Rewards je na prvi nemški podelitvi nagrad Bonus prejel nagrado za najboljši program zvestobe v hotelski industriji!

Ta nagrada je veliko priznanje in hkrati nagrada za vse zaposlene v hotelirstvu, ki se vsak dan trudijo, da bi našim članom Best Western Rewards zagotovili najboljšo možno izkušnjo med bivanjem v hotelu.

Zadnji dve leti v času pandemije sta pokazali, da lahko v precejšnji meri računamo prav na te zveste goste.

 

Naj se zbiranje dvojnih točk ZAČNE ZDAJ :)

 

 

 

Lokacija - Kontaktirajte nas

Zgornjesavska dolina (tudi Dolina ali Gornjesavska dolina), ena najlepših alpskih dolin, leži na skrajnem severozahodu Slovenije, tik ob tromeji z Avstrijo in Italijo. Tu še vedno živijo pravljice, katerih sledi najdete na vsakem koraku.

+386 (0)4 588 15 20

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.