BREZPLAČEN SKI BUS Kranjska Gora

BREZPLAČEN SKI BUS Kranjska Gora

Vsako leto Kranjska Gora organizira BREZPLAČEN SMUČARSKI TURISTIČNI AVTOBUS, katerega namen je povezati kraje v Zgornjesavski dolini. Tako lahko vaš avto pustite kar doma ali pa si lahko odpočije na parkirišču pri vašem namestitvenem ponudniku.

Smučarski avtobus vozi v dopoldanskem času na relaciji Gozd Martuljek – Kranjska Gora – Rateče – NC Planica in vam v popoldanskih urah omogoči povratek nazaj do izhodišča.

Seveda lahko te storitve uporabljate tudi tekači na smučeh ali drsalci. Avtobus vas pripelje do tekaških prog v Planici ali Ratečah in do drsališč.

 

Avtobus bo vozil vsak dan v obdobju med  23.12.2022 in 12.03.2023.

Ena od postaj smučarskega avtobusa se nahaja poleg našega hotela – poleg uvoza na križišču na levi strani, nasproti Kekčevega spomenika.

 

Vozni red ski busa:

 

Lokacija - Kontaktirajte nas

Zgornjesavska dolina (tudi Dolina ali Gornjesavska dolina), ena najlepših alpskih dolin, leži na skrajnem severozahodu Slovenije, tik ob tromeji z Avstrijo in Italijo. Tu še vedno živijo pravljice, katerih sledi najdete na vsakem koraku.

+386 (0)4 588 15 20

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.