NAMESTITEV

Economy soba

Soba lahko sprejme 2 odrasla, je locirana v mansardi in ima strešno okno. Vključuje delovno mizo, mini hladilnik, opremo za pripravo kave in čaja, zaslon na zaslonu, brezplačen brezžični internet.

Doplačilo za domače živali:20€/noč

od 85 € Nočitev Rezerviraj

Standard soba

Zgornje nadstropje nudi udobne standardne sobe s kopalnico (tuš in sušilec za lase) ter televizijo s satelitskimi programi in telefonom. V standard sobah sta lahko nameščeni 2 osebi.

od 92 € Nočitev Rezerviraj

Comfort soba

V comfort sobah sta lahko nameščeni 2 odrasli osebi in največ dva otroka na dodatnem ležišču in so zato idealne za družinske počitnice.

od 97 € Nočitev Rezerviraj

Superior soba

Superior sobe z balkonom imajo minibar, satelitsko TV, sef ter kopalnico s kadjo oziroma tušem. Večina teh sob ponuja osupljiv pogled na gore. V superior sobah sta lahko nameščeni dve odrasli osebi in en otrok na dodatnem ležišču

od 100 € Nočitev Rezerviraj

Junior Suite

Dvoposteljna soba, pogled, balkon in prostor za sedenje brez balkona, brezplačen brezžični internet in 4 enojne postelje.

od 120 € Nočitev Rezerviraj

Suite

Družinske sobe so zasnovane kot sobe z dvema ločenima spalnicama. Nekatere od teh imajo balkon, s katerega lahko uživate v razgledu. Velikosti družinskih sob so različne. V njih sta lahko nameščeni dve odrasli osebi in otroka na dodatnem ležišču ali pa do štiri odrasle osebe v dveh ločenih spalnicah.

od 140 € Nočitev Rezerviraj

Lokacija - Kontaktirajte nas

Zgornjesavska dolina (tudi Dolina ali Gornjesavska dolina), ena najlepših alpskih dolin, leži na skrajnem severozahodu Slovenije, tik ob tromeji z Avstrijo in Italijo. Tu še vedno živijo pravljice, katerih sledi najdete na vsakem koraku.

+386 (0)4 588 15 20

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.