Pobeg v Alpe (paket)

Pobeg v Alpe (paket)

“Pobeg v Alpe”

Naš razmeroma majhen, a udoben hotel ponuja paleto stvari ki se jih pričakuje od doživetja sredi Alp. Hotel se nahaja na robu vasice tik ob kristalno čistem potoku in je obkrožen z gozdovi in pogledom na Julijske Alpe.

Nudimo sobe v različnih kategorijah, bazene, savne, masaže, fitnes in teniška igrišča, kjer lahko preizkusite svoje teniško znanje.

Za vse športne navdušence in iskalce avantur je na voljo nešteto dejavnosti, od kolesarjenja, raftinga, organiziranih pohodov in še več.  Da ne pozabimo na našo kuharsko ekipo, ki vam pripravi lokalne dobrote za različne priložnosti. V večernih urah se lahko sprostite na osvežilnem kopanju, si privoščite filmski večer, preberete knjigo ali pa se sprostite na hotelski verandi s pogledom na zvezde, medtem pa vdihavali neokrnjen čisti zrak iz bližnjih gora.

 

Posebna ponudba (za minimalno 3 nočitve) vključuje:  

  • 3x nočitev z zajtrkom in večerjo (polpenzion)
  • prost vstop v wellness center (bazeni, jacuzzi, fitness in savne)
  • Wi-Fi
  • brezplačen parking pred hotelom
  • možnost brezplačne pozne odjave iz hotela (glede na razpoložljivost)
  • in še ogromno popustov pri masažah, najemu koles, rezervaciji teniških igrišč ipd.

 

Veljavnost in cena paketa: 389€ plus turistična taksa (za 2 osebi) v prostih terminih od aprila do 16.junija 2022 .

 

REZERVACIJA: preverite razpoložljivost

Vabljeni!

Lokacija - Kontaktirajte nas

Zgornjesavska dolina (tudi Dolina ali Gornjesavska dolina), ena najlepših alpskih dolin, leži na skrajnem severozahodu Slovenije, tik ob tromeji z Avstrijo in Italijo. Tu še vedno živijo pravljice, katerih sledi najdete na vsakem koraku.

+386 (0)4 588 15 20

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.