Rezerviraj hotel

Opozorilo

Na 2 odrasla v dvoposteljni sobi lahko zgolj 1 otrok do 12 let (inkl.) prenoči brez doplačila.

Opozorilo

Izbrali ste več sob kot oseb.
Prosim spremenite vaš izbor.

kranjskagora--4

NAMESTITEV

Hotel ponuja 74 udobno opremljenih sob, zasnovanih v gorskem slogu z vsem, kar je potrebno za udobno bivanje (WC, tuš, sušilec za lase, WI-FI, satellitski TV, hladilnik, grelec za vodo, kava, čaj), s skupno 180 ležišči.

Vrste sob:

-  Economy

-  Standard

-  Superior

-  Suite

-  Junior suite

ECONOMY SOBE

kranjskagora--7

Zgornje nadstropje nudi udobne standardne sobe s kopalnico (tuš in sušilec za lase), ter televizijo s satelitskimi programi in telefonom. V standard sobah sta lahko nameščeni 2 osebi.

STANDARD SOBE


V comfort sobah sta lahko nameščeni 2 odrasli osebi in največ dva otroka na dodatnem ležišču in so zato idealne za družinske počitnice.

SUPERIOR SOBE

kranjskagora-00541

Superior sobe z balkonom imajo minibar, satelitsko TV, sef ter kopalnico s kadjo oziroma tušem. Večina teh sob z ponuja osupljiv pogled na gore. V superior sobah sta lahko nameščeni dve odrasli osebi in en otrok na dodatnem ležišču.

SUITE/JUNIOR SUITE


Družinske sobe so zasnovane kot sobe z dvema ločenima spalnicama. Nekatere od teh imajo balkon, s katerega lahko uživate v razgledu. Velikosti družinskih sob so različne. V njih sta lahko nameščeni dve odrasli in en otrok na dodatnem ležišču ali pa do štiri odrasle osebe v dveh ločenih spalnicah.
Best Western Hotel Kranjska Gora
Vršiška cesta 38
4280 Kranjska Gora / Slowenia

Tel. +386 4 588 15 20
Fax. +386 (0)45881343
info@bw-kranjskagora.com